• Home
  • What is balance?
  • ثبت شکایات
  • Contact Us
  • About us
  • Log in
  • Register

Set as default language

WPCAR

Pvnysha :: Virtual Workforce
  • HomeBack to Home
  • ForumSupport , FAQ , Help
  • ShopCart , History purchased , ... …
    • Cart
    • Success Payment
    • History Purchase
  • قوانین و مقرراتقوانین استفاده از لایسنس ، سفارش پروژه و عودت وجه
You Are Here : : Home » Topics » EDD Remote Plugin » مشکلات دیگر » افزونه EDD Remote برای ووکامرس

افزونه EDD Remote برای ووکامرس

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Ali Moghimi 2 years, 11 months ago.

• Author

Mohammad
    Participant

Hi there
    دوتا پیشنهاد داشتم
    1- این افزونه رو برای ووکامرس آپ کنید، چون ووکامرس یک سیستم فروشگاهی است و…
    2- قیمت افزونه کم بشه تا حد امکان (مثلا مدت زمان استفاده کم بشه که کاربر یک مدت کوتاه خریداری و تست کنه و بعد اگه خواست تمدید کنه…)
    با تشکر

• تیر ۱۱, ۱۳۹۴ at 5:۵۹ ب.ظ #1262

Ali Moghimi
    Keymaster

سلام دوست گرامی
    1. در حال نوشتن افزونه ای با همین کاربرد برای ووکامرس هستم . هسته افزونه نوشته شده و مشغول تجاری سازی هستم. نهایتا تا یک یا دو هفته آینده تکمیل میشه .
    2. در مورد قیمت باید خدمتتون عرض کنم زمانی که سایتهای مختلف رو بررسی کردم و دیدم قالب های نال شده رو ترجمه میکنند و 60000 تومان برای فروش میذارن که کلا 2-3 روز بیشتر کار نداره و اغلب بعد از فروش هیچ پشتیبانی هم ندارند واقعا برام سخته بخوام افزونه ای رو که زمان زیادی از وقتم رو براش گذاشتم ارزون بفروشم . قیمت این افزونه در ابتدا خیلی پایین بود و عزیزانی که با اون قیمت تهیه کردن اغلب بعد از پشتیبانی مبالغی رو به صورت حق پشتیبانی واریز میکردند و این از لطفشون بود و ازشون تشکر میکنم.
    شما برای یک قالب نال شده حاضرید 60 تومان هزینه کنید و یک افزونه ایرانی که مشابه خارجی هم نداره ارزش این قیمت رو نداره ؟

• فروردین ۸, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۱ ب.ظ #1745

Ali Moghimi
      Keymaster

بالاخره افزونه ووکامرس – ریموت منتشر شد. که عملکردی دقیقا مشابه edd-remote دارد ولی برای فروشگاه ساز ووکامرس .

• تیر ۱۱, ۱۳۹۴ at 6:۵۷ ب.ظ #1263

Mohammad
    Participant

یک سوال دیگه هم که داشتم اینه که اگه هاست دانلود جدا از هاست اصلی داشته باشی با این افزونه قابلیت ادامه دانلود از این لینک ها که خارج از هاست اصلی هستند قابلیت ادامه دانلود وجود دارد؟
    چون میخوام هاست بخرم البته سوال می کنم.
    مشخصات هاست دانلود هم این هست، خوبه؟ http://x68.imgup.net/Host-Infor7b50.gif

• تیر ۱۱, ۱۳۹۴ at ۷:23 B.z #1264

Ali Moghimi
      Keymaster

بله قابلیت ادامه دانلود برای هاست دانلود هم وجود داره . هاستی که شما میخواهید تهیه کنید چون php رو ساپورت میکنه پس افزونه هم مشکلی باهاش نداره. این هاست چون دیتابیس نداره فقط میتونید محدودیت زمانی برای هر لینک تعیین کنید .
      هاست دانلود پیشنهادی ما پردیس هاستینگ هست که با قیمت مناسب دیتابیس هم ارائه میده و میتونید محدودیت دفعات دانلود رو هم لحاظ کنید. (لینک در انتهای قالب موجوده)
      فقط نکته مهم : هاست دانلود حتما باید ماژول apache رو نصب داشته باشه. که هاست پیشنهادی ما داره.

• Author
You must be logged in to reply to this topic.

جستجوی انجمن‌ها
ورود
Log In
Register Lost Password
موضوع‌های اخیر
  • محدود کردن ip به ایران by  Ehsan
    2 years, 10 months ago
  • دانلود رایگان محصول by  samadionline
    3 years, 1 month ago
  • نمونه (فعال سازی قالب) WordPress by  mtowj
    3 years, 2 months ago
  • عدم فایل نمونه (Sample) by  mtowj