افزونه EDD Remote برای ووکامرس
This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Ali Moghimi 2 years, 11 months ago.
You must be logged in to reply to this topic.
This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Ali Moghimi 2 years, 11 months ago.
Hi there
دوتا پیشنهاد داشتم
1- این افزونه رو برای ووکامرس آپ کنید، چون ووکامرس یک سیستم فروشگاهی است و…
2- قیمت افزونه کم بشه تا حد امکان (مثلا مدت زمان استفاده کم بشه که کاربر یک مدت کوتاه خریداری و تست کنه و بعد اگه خواست تمدید کنه…)
با تشکر
سلام دوست گرامی
1. در حال نوشتن افزونه ای با همین کاربرد برای ووکامرس هستم . هسته افزونه نوشته شده و مشغول تجاری سازی هستم. نهایتا تا یک یا دو هفته آینده تکمیل میشه .
2. در مورد قیمت باید خدمتتون عرض کنم زمانی که سایتهای مختلف رو بررسی کردم و دیدم قالب های نال شده رو ترجمه میکنند و 60000 تومان برای فروش میذارن که کلا 2-3 روز بیشتر کار نداره و اغلب بعد از فروش هیچ پشتیبانی هم ندارند واقعا برام سخته بخوام افزونه ای رو که زمان زیادی از وقتم رو براش گذاشتم ارزون بفروشم . قیمت این افزونه در ابتدا خیلی پایین بود و عزیزانی که با اون قیمت تهیه کردن اغلب بعد از پشتیبانی مبالغی رو به صورت حق پشتیبانی واریز میکردند و این از لطفشون بود و ازشون تشکر میکنم.
شما برای یک قالب نال شده حاضرید 60 تومان هزینه کنید و یک افزونه ایرانی که مشابه خارجی هم نداره ارزش این قیمت رو نداره ؟
بالاخره افزونه ووکامرس – ریموت منتشر شد. که عملکردی دقیقا مشابه edd-remote دارد ولی برای فروشگاه ساز ووکامرس .
یک سوال دیگه هم که داشتم اینه که اگه هاست دانلود جدا از هاست اصلی داشته باشی با این افزونه قابلیت ادامه دانلود از این لینک ها که خارج از هاست اصلی هستند قابلیت ادامه دانلود وجود دارد؟
چون میخوام هاست بخرم البته سوال می کنم.
مشخصات هاست دانلود هم این هست، خوبه؟ http://x68.imgup.net/Host-Infor7b50.gif
بله قابلیت ادامه دانلود برای هاست دانلود هم وجود داره . هاستی که شما میخواهید تهیه کنید چون php رو ساپورت میکنه پس افزونه هم مشکلی باهاش نداره. این هاست چون دیتابیس نداره فقط میتونید محدودیت زمانی برای هر لینک تعیین کنید .
هاست دانلود پیشنهادی ما پردیس هاستینگ هست که با قیمت مناسب دیتابیس هم ارائه میده و میتونید محدودیت دفعات دانلود رو هم لحاظ کنید. (لینک در انتهای قالب موجوده)
فقط نکته مهم : هاست دانلود حتما باید ماژول apache رو نصب داشته باشه. که هاست پیشنهادی ما داره.
You must be logged in to reply to this topic.